Websites die meetbaar resultaat opleveren

Websites dienen leads te genereren en een directe verbintenis te realiseren tussen jouw bedrijf en de bezoeker van je website. Hiervoor dienen websites er niet alleen mooi uit te zien maar ook functioneel doordacht te zijn ontworpen.

  • Unieke vormgeving op maat voor elke website
  • Krachtige techniek van de hoogste standaarden
  • Makkelijk in gebruik, eenvoudig in onderhoud
  • Geen visitekaartje maar focus op leadgeneratie

Gratis website scan!

Vraag vandaag nog onze vrijblijvende website scan aan en we vertellen je zonder verplichtingen hoe jouw website geoptimaliseerd kan worden.

Wij denken met je mee!

Edit4U helpt organisaties bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en zorgt dat bedrijven zich kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn. Wij ontwerpen en bouwen websites om verkoop, communicatie en leadgeneratie te vereenvoudigen en verhogen.

 

Strategie

Het realiseren van je online doelen en verwachtingen start met de ontwikkeling van een heldere strategie. Tijdens de eerste sessie bij jullie of bij ons op kantoor ontwikkelen we gezamenlijk de juiste strategie voor de internetoplossing die jullie voor ogen hebben. Hierna kan het project van start.

 

Design

Het (functioneel) vormgeven van een website vinden wij geen standaard klus maar het belangrijkste onderdeel van het ontwikkelen van een website. Hierdoor ontwikkelen wij voor iedere klant een uniek design dat specifiek is gericht op het realiseren van de ontwikkelde strategie. Met een uniek webdesign onderscheid je je als bedrijf ten opzichte van de concurrentie en heb je alle vrijheid om je website volledig naar wens te laten ontwikkelen.

 

Technologie

Na het goedkeuren van de door ons ontwikkelde vormgeving en structuur van je website zullen onze programmeurs aan de slag gaan om de technische invulling te realiseren. HTML5, CSS3, JQuery, AngularJS en PHP zijn onder andere de talen waarmee wij de website opbouwen. Hierdoor kunnen wij de meest creatieve, technisch hoogwaardige en veilige internetoplossingen voor je realiseren.

 

Marketing

Het realiseren van een goed doordacht design en solide, betrouwbare techniek is de eerste stap naar online succes. De volgende stap is om de content van je website en positionering van je organisatie goed doordacht en strategisch neer te zetten. Het effectief communiceren van de voordelen van jouw kernproduct of dienst zorgt voor het realiseren van de ultieme conversie.

 

Veilig online

Na het succesvol realiseren van je website zullen wij deze online plaatsen en koppelen aan de gewenste URL. Dit doen we uiteraard onder het genot van een glas champagne bij ons op kantoor. Doordat het internet voortdurend verandert is het raadzaam om na oplevering periodiek websiteonderhoud te plegen. Hierdoor zal je website up-to-date en veilig blijven. Wij nemen dit graag voor je uit handen door middel van een passend onderhoudscontract.

Op zoek naar een professionele website?

Vraag een offerte aan Of neem contact met ons op

 
Krachtige SEO code

Jouw website wordt optimaal geprogrammeerd voor de zoekmachines

De code van een website is niet voor iedereen leesbaar, maar desalniettemin zeer belangrijk voor de zoekmachines. Wij schrijven code, die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Hierdoor is de on-site SEO op orde en ben je klaar om te scoren met de content van je website.

Browser compatible

Je bent voor iedereen overal bereikbaar

Met de dag komen er nieuwe apparaten bij waarop jouw website geraadpleegd kan worden. Op elk apparaat kan een andere browser geïnstalleerd worden. Wij maken websites, die er in elke browser en op elk apparaat mooi uitzien en goed functioneren.

Nieuwste technieken

Je website kan nog jaren meedraaien

HTML5, CSS3, JQuery, AngularJS, PHP zijn onder andere de talen waarmee wij de website opbouwen. Hiermee maken wij de meest creatieve en technisch hoogwaarde internetoplossingen. Jouw website is niet alleen betrouwbaar en gebruikersvriendelijk, maar is ook snel en optimaal te navigeren.

Responsive website

Klein of groot scherm? Geen probleem! Jouw website ziet er altijd top uit.

Een responsive website kan op elke gewenst apparaat goed bekeken worden doordat de website zich automatisch aan het formaat van het apparaat aanpast. Wij zorgen tevens voor een korte laadtijd van de website. Hierdoor is de website snel en duidelijk op elk gewenst apparaat.

Wil je ook een website die converteert?

Vraag een offerte aan Of laat vrijblijvend jouw website scannen