Website ontwikkeling

Wij maken websiteS op maat

  • Kick-ass vormgeving en techniek
  • Jullie worden een magneet voor de doelgroep
  • Makkelijk in gebruik, eenvoudig in onderhoud
  • Werk samen met ervaren en gedreven team
  • Pas op! Je krijgt het druk... :-)

Afspraak maken of Meer informatie

Een website moet voor jou werken en niet andersom!

Edit4U helpt organisaties bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en zorgt dat bedrijven zich kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn. Wij ontwerpen en bouwen websites om verkoop, communicatie en leadgeneratie te vereenvoudigen en verhogen.

Strategie & Concept

Een heldere strategie om je doelen te bereiken

Het realiseren van je online doelen en verwachtingen start met de ontwikkeling van een heldere strategie. Tijdens de eerste sessie ontwikkelen we gezamenlijk de juiste strategie voor de website die jullie voor ogen hebben. Hierna kan het project van start.

Design

Een unieke vormgeving die de aandacht pakt

De gemiddelde aandacht van de bezoeker van je website duurt 5 tot 7 seconden. Door middel van een uniek design dat specifiek is gericht op het realiseren van de ontwikkelde strategie blijft de bezoeker op je website en ondermeent deze de gewenste actie.

Technologie

Techniek die je website snel en betrouwbaar maakt

Niemand vindt het prettig om te wachten. Zelfs Google plaatst websites die onder de 2 seconden laden hoger in de zoekresultaten. Door onze ervaring en technische kennis zorgen wij ervoor dat je website snel en betrouwbaar is. HTML5, CSS3, JQuery, AngularJS en PHP zijn onder andere de talen waarmee wij dit realiseren.

Website scan

Presteert jouw website goed in de online wereld?

Vraag vandaag nog onze vrijblijvende website scan aan en we vertellen je zonder verplichtingen hoe jouw website geoptimaliseerd kan worden.

Gratis website scan

Online marketing

Zonder publiek geen online succes

Een beslissende factor voor online succes is het aantrekken van het juiste publiek. Na het realiseren van de perfecte website helpen we je graag met je marketing strategie. Of je nu Adwords, Linkedin, Facebook of content marketing wil inzetten om de juiste bezoekers aan te trekken, wij staan voor je klaar.

HOSTING & SUPPORT

Veilig online

Het internet verandert voortdurend. Hierdoor is het belangrijk om na oplevering periodiek website onderhoud te plegen waardoor je website up-to-date en veilig blijft. Wij nemen dit graag voor je uit handen door middel van veilige hosting en een passend onderhoudscontract.

Zij gingen je voor

BEKIJKEN

Een nieuwe naam, een nieuwe website!

Aspectra biedt totaaloplossingen voor de professionele videograaf.

BEKIJKEN

Nieuwe website voor AVOP!

AVOP is een succesvol en groeiend adviesbureau dat mensen en organisaties in beweging brengt.

BEKIJKEN

Zoetermeer Bruist!

Online uitagenda voor de inwoners en bezoekers van Zoetermeer.

Wil je ook een website die converteert?

Vraag een offerte aan Of laat vrijblijvend jouw website scannen