Website ontwikkeling

Iedereen kan een website opzetten, maar het programmeren van een snelle en zoekmachine vriendelijke website is een vak apart.

Website ontwikkeling SEO code

Krachtige (SEO) code

De code van een website is niet voor iedereen leesbaar, maar desalniettemin belangrijk voor de zoekmachines. Wij schrijven code, die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Hierdoor is de on-site SEO op orde en ben je een grote stap in de goede richting om te scoren met uw website.

Website ontwikkeling compatibel

Platform & browser compatibel

Met de dag komen er nieuwe apparaten bij waarop jouw website geraadpleegd kan worden. Op elk apparaat kan een andere browser geïnstalleerd worden. Wij maken websites, die er in elke browser en op elk apparaat mooi uitzien en goed functioneren.

Laatste website ontwikkeling

Laatste ontwikkelingen

HTML5, CSS3, JQuery, AngularJS, PHP zijn onder andere de talen waarmee wij de website opbouwen. Hiermee maken wij de meest creatieve en technisch hoogwaarde internet oplossingen. Jouw website is niet alleen betrouwbaar en gebruikersvriendelijk, maar is ook snel en optimaalte navigeren.

Responsive website ontwikkeling

Responsive website

Een responsive website kan op elke gewenst apparaat goed bekeken worden, de website past zich aan het formaat van het apparaat aan. Hiervoor schrijven wij geavanceerde code. Wij zorgen tevens voor een korte laadtijd van de website. Hierdoor is de website snel en duidelijk op elk gewenst apparaatMeer over responsive webdesign.