UX Design

Wij ontwerpen gebruikersvriendelijke weboplossingen

Doel(groep) bepalen

Elke website of –applicatie kent een doelgroep. Het is belangrijk om deze in het begin te bepalen. Zij dienen snel de gewenste informatie te vinden in jouw online presentatie middel. Aan de hand van Flow-charts bepalen wij de omvang en manier van navigeren door jouw website of -applicatie.

1ZZP platform
1ZZP platform

Het platform zorgt voor de verbinding tussen ZZP'er en opdrachtgever. 

Project bekijken

Pensioen Pro Insights
Pensioen Pro Insights

Project bekijken

Asset Management
Asset Management

Project bekijken

Image

Wireframes

Een wireframe is een blauwdruk van uw website of -applicatie. Samen definiëren en creëren we de beste ervaring voor jouw gebruikers. Je krijgt te zien waar knoppen en inhoud gepositioneerd zullen worden en hoe de gebruiker dit zal ervaren.

Vormgeving

Naast de positie van elementen, is de kleur en vorm bepalend voor de gebruikersvriendelijkheid van uw website of -applicatie. De vormgeving doen wij op basis van jullie huisstijl. Losse elementen krijgen een vorm en kleur. Deze worden allen verwerkt in de pagina’s van de website of -applicatie.

Gebruikersvriendelijkheid test
Wanneer de wireframes en vormgeving gemaakt zijn, ontwikkelen wij een clickable demo. Met een clickable demo doen wij de gebruikersvriendelijkheid test. Hierbij meten wij hoe de doelgroep de website of -applicatie beleeft. Op basis van deze test scherpen wij het ontwerp aan, waar nodig.

Image