Edit4U Webservices

Sinds 2004 bouwen wij mee aan de digitale wereld

Wie zijn wij?

Sinds 2004 ontwerpen en bouwen wij websites, webshops, webapplicaties en mobiele applicaties voor het MKB en start-ups. Wij helpen jullie met digitale uitdagingen waardoor bedrijfsprocessen efficiënter worden of nieuwe ideeën tot leven komen.

Wij genieten van het uitdenken, bouwen of vormgeven van digitale oplossingen. Ons team bestaat uit vormgevers en ontwikkelaars. 

Image
Image

Samenwerken?

De start van onze samenwerking begint met een goede kop koffie. We gaan in gesprek om jouw wensen te inventariseren en de bijpassende weboplossing in kaart te brengen.

Offerte

Als alle wensen in kaart zijn gebracht vertalen wij deze naar een vrijblijvende offerte. In de offerte omschrijven we de te ontwikkelen onderdelen, waarvoor individueel een prijs zal worden bepaald. Het is hierdoor mogelijk om de weboplossing in fases aan te kopen.

Image
Image

Vormgeving

Of het nu gaat om een website, webapplicatie, webshop of mobiele applicatie - succes begint bij een passende vormgeving. Wij geven jouw digitale oplossing de uitstraling die jouw doelgroep aanspreekt. Hierdoor ziet het eindproduct er goed uit en wordt deze als gebruikersvriendelijk ervaren.

Coderen

Een digitale oplossing van Edit4U ziet er niet alleen strak uit, maar zal ook snel functioneren. Jouw pronkwerk is hierdoor gebruikersvriendelijk en beveiligd tegen het hedendaagse online geweld.

Image
Image

Lanceren

In de lanceringsfase zal het digitale product toegankelijk worden gemaakt. Dit kan betekenen dat de hele wereld kan meekijken, of dat alleen zij toegang krijgen waarvoor de oplossing is ontwikkeld.

Onderhoud & Support

Omdat onze wensen en hardware voortdurend veranderen, is het belangrijk om periodiek onderhoud te plegen. Met een passend onderhoudscontract blijft de snelheid en veiligheid van jouw oplossing gegarandeerd.

Image