Webapplicatie laten maken?

Wij geloven erin dat jouw team beter presteert met het juiste gereedschap. Met onze kennis helpen wij organisaties efficiënter en veiliger met data om te gaan.

 Zet jouw idee om in business
 Werk samen met ons ervaren team
 UX, front- & backend ontwikkelaars
 Fixed price of op uurbasis
 White label (indien gewenst)
Asset Management
Asset Management

Een web- en mobiele applicatie voor het beheren van meubilair. 

Project bekijken

Webapplicatie UX Design

UX DESIGN

Complexe bedrijfsprocessen worden pas vereenvoudigt als deze gegoten worden in een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke omgeving. Een goed doordacht proces in combinatie met een fris en overzichtelijk ontwerp resulteren in een optimale webapplicatie.

Betrouwbare techniek

Na het goedkeuren van de door ons ontwikkelde vormgeving en structuur van je webapplicatie zullen onze programmeurs aan de slag gaan met de technische realisatie. Door onze ervaring en technische kennis zorgen wij ervoor dat je webapplicatie snel en betrouwbaar is. HTML5, CSS3, JQuery, AngularJS en PHP zijn onder andere de talen waarmee wij dit realiseren.

Webapplicatie technieken
Webapplicatie API koppelingen

API koppelingen

Je organisatie groeit en gebruikt steeds meer verschillende losstaande systemen. Op zichzelf zeer behulpzame oplossingen maar zou het niet veel effectiever zijn als de systemen met elkaar communiceren? Wij realiseren dit graag voor je door deze systemen aan je webapplicatie te koppelen en zo een gestroomlijnd proces te creëren.

Hosting & Support

Het veilig hosten en online houden van je webapplicatie is van groot belang. Doordat het internet voortdurend verandert is het belangrijk om na oplevering periodiek onderhoud te plegen. Hierdoor zal je webapplicatie up-to-date en veilig blijven. Wij nemen dit graag voor je uit handen door middel van veilige hosting en een passend onderhoudscontract.

Webapplicatie hosting en support