Website laten maken?

Binnen 2 seconden voel jij of je aan het juiste webadres bent. Jouw klanten ook!
Jullie vakjargon en onze meedenkers zorgen voor een conversiegerichte website anno 2021.

Conversiegerichte website

Het realiseren van je online doelen start met een heldere strategie. Graag komen we met jou in contact om de strategie te bespreken of te bepalen. Samen bepalen we het doel van de website en zorgen ervoor dat dit wordt behaald.

1ZZP platform
1ZZP platform

Het platform zorgt voor de verbinding tussen ZZP'er en opdrachtgever. 

Project bekijken

Image

Unieke vormgeving

De gemiddelde aandacht van een website bezoeker duurt 5 tot 7 seconden. Door middel van een uniek design dat specifiek is gericht op het realiseren van de ontwikkelde strategie blijft de bezoeker op je website en ondermeent deze de gewenste actie.

Betrouwbare techniek

Als de vormgeving en structuur van je website bepaald is, gaan onze programmeurs aan de slag met de technische realisatie. Door onze ervaring en technische kennis zorgen wij ervoor dat je webapplicatie snel en betrouwbaar is. HTML5, CSS3, JQuery, AngularJS en PHP zijn onder andere de talen waarmee wij dit realiseren.

Image
Image

Online marketing

Een beslissende factor voor online succes is het aantrekken van het juiste publiek. Na het realiseren van de perfecte website helpen we je graag met je marketing strategie. Of je nu Adwords, Linkedin, Facebook of content marketing wil inzetten om de juiste bezoekers aan te trekken, wij staan voor je klaar.

Hosting & support

Het internet verandert voortdurend. Hierdoor is het belangrijk om na oplevering periodiek website onderhoud te plegen waardoor je website up-to-date en veilig blijft. Wij nemen dit graag voor je uit handen door middel van veilige hosting en een passend onderhoudscontract.

Image