Webshop laten maken?

Wij ontwerpen en bouwen conversiegerichte webshops.

Online verkopen

Het ontwikkelen van de juiste E-commerce strategie heeft de laatste jaren voor veel bedrijven geresulteerd in een exponentiële groei van de omzet. De trend van online bestellen is zowel voor de B2C als B2B markten niet meer weg te denken uit het koopgedrag.

Om optimaal van deze aanhoudende trend te profiteren realiseren wij voor onze klanten hoogstaande e-commerce oplossingen op maat. Zowel de vormgeving als techniek zijn gericht op het realiseren van conversie, een ideale winkelervaring en een vereenvoudigd bedrijfsproces.

CamRade
CamRade

Een bestelmodule voor beschermende CamRade tassen en covers.

Lees meer

Rinkelende kassa

Een goed doordachte strategie is van zeer groot belang voor het realiseren van een succesvolle webshop. Wat wil je de bezoekers van je webshop vertellen? Hoe worden bezoekers gestimuleerd tot het aankopen van je producten? Wat is relevante informatie voor een bezoeker? Slechts enkele vragen die we samen gaan beantwoorden tijdens het bepalen van de strategie.

Image
Image

Doelgerichte vormgeving

Onze vormgevers ontwikkelen voor iedere webshop een uniek design. Hierna kijken we samen hoe het koopgedrag van je bezoekers zo optimaal mogelijk kan worden gestimuleerd. Omdat de optimale route voor iedere webshop anders is ontwikkelen wij een webshop altijd op maat.

Betrouwbare techniek

Niemand vindt het prettig om te wachten. Hierdoor is het van groot belang dat je webshop snel laad en alle relevante informatie toont. Zelfs Google plaatst webshops die onder de 2 seconden laden hoger in de zoekresultaten. Door onze ervaring en technische kennis zorgen wij ervoor dat je webshop snel en betrouwbaar is.

Image
Image

Online marketing

Een goed lopende webshop is afhankelijk van het aantal dagelijkse bezoekers. Op welk platform bevindt zich jouw best converterende doelgroep? Hoe spreek je die aan? Wat toon je ze op het moment dat ze jouw webshop bezoeken? Als deze vragen beantwoord zijn is het tijd om je marketing campagnes te starten, optimaliseren en op te schalen.

Hosting & Support

Het internet verandert voortdurend. Hierdoor is het belangrijk om na oplevering periodiek onderhoud te plegen waardoor je webshop up-to-date en veilig blijft. Wij nemen dit graag voor je uit handen door middel van veilige hosting en een passend onderhoudscontract.

Image