Webapplicatie ontwikkeling

Wij bouwen & koppelen sinds 2004 de meest gebruikersvriendelijke en technisch hoogstaande webapplicaties op maat.

Webapplicatie wireframes

Wireframes

Wireframes zijn de blauwdruk voor uw webapplicatie. Samen definiëren en creëren we de beste ervaring voor jouw gebruikers. Je krijgt te zien waar knoppen en inhoud gepositioneerd zullen worden en hoe de gebruiker dit zal ervaren.

Webapplicatie interactie ontwerp

Interactie ontwerp

De complexiteit van een webapplicatie kan flink toenemen. Wij geven de onderdelen van jouw webapplicatie de juiste positie, vorm en kleur waardoor de gebruiker het als een geheel zal aanschouwen. Lees meer over interactie ontwerp.

Webapplicatie ontwikkeling

Ontwikkeling

Jouw webapplicatie zal geschreven worden in PHP, MySql, Bootstrap, jQuery, AngularJS en uiteraard HTML & CSS. Jouw webapplicatie is altijd volgens de laatste ontwikkelingen ontwikkeld. Hierdoor bouwen wij een hoogwaardige webapplicatie die jaren mee kan.

Webapplicatie live

Beta > live > support

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapplicatie wordt deze continu getest. In de BETA fase kun je zelf ook testen. Als alles naar wens is geprogrammeerd, kan uw webapplicatie live.

Staat de webapplicatie live, laten wij je niet in de steek. Wij bieden garantie, support en onderhoudscontracten indien gewenst.