Veilige webapplicaties die efficiëntie en gemak verhogen

Het automatiseren is voor veel bedrijven de volgende stap richting efficiëntie en verdere professionalisering van de organisatie.

  • Versnelt tijdrovende werkzaamheden
  • Altijd en overal toegang tot je data
  • Naadloze transitie door maatwerk
  • Zet je unieke SaaS product in de markt

Benieuwd wat een webapplicatie voor jou kan betekenen?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en we bedenken samen de beste oplossing voor jouw situatie!

Maatwerk ontwikkeld voor efficiëntie

Het voordeel van het werken met een op maat ontwikkelde webapplicatie is dat het complexe en tijdrovende werkprocessen eenvoudiger maakt. Hiernaast heeft de gehele organisatie overal toegang tot data die van belang is. Of dit nu aanvragen, documenten, communicatie, verkopen of statistieken zijn, wij stroomlijnen elk proces.

 

Strategie & Concept

Voor het ontwikkelen van een webapplicatie die volledig past bij jouw unieke wensen is het belangrijk de functionaliteiten goed in kaart te brengen. Tijd en geld zullen pas bespaard worden op het moment dat de applicatie de werkzaamheden echt vereenvoudigt en versoepelt. Daarom starten wij bij iedere webapplicatie met een uitgebreide sessie om de strategie en het concept samen volledig uit te werken.

 

UX Design

Complexe bedrijfsprocessen worden vereenvoudigt als deze gegoten worden in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke omgeving. Om dit te realiseren gaat er veel aandacht uit naar het zo optimaal mogelijk ontwerpen van de gebruikerservaring binnen de webapplicatie. Met een goed doordacht proces gekoppeld aan een fris en overzichtelijk ontwerp realiseer je optimalisatie van het hoogste niveau.

 

Ontwikkeling

Na het goedkeuren van de door ons ontwikkelde vormgeving en structuur van je webapplicaite zullen onze programmeurs aan de slag gaan om de technische invulling te realiseren. HTML5, CSS3, JQuery, AngularJS en PHP zijn onder andere de talen waarmee wij de webapplicatie opbouwen. Hierdoor kunnen wij de meest creatieve, technisch hoogwaardige en veilige internetoplossingen voor je realiseren.

 

Koppelingen

Je organisatie groeit en gebruikt steeds meer verschillende losstaande systemen om informatie in op te slaan. Op zichzelf zeer behulpzame oplossingen voor je organisatie maar zou het niet veel effectiever zijn als de systemen met elkaar communiceren? Wij realiseren dit graag voor je door vanuit een centrale omgeving een gestroomlijnd proces voor je in te richten waarbinnen je backoffice systemen met elkaar gaan communiceren.

 

Hosting & Support

Na het succesvol realiseren van je webapplicatie zullen wij deze online plaatsen en koppelen aan de gewenste URL. Ook kunnen we de webapplicatie inrichten op de lokale servers van je bedrijf. Doordat het internet voortdurend verantwoord is het raadzaam om na oplevering periodiek onderhoud te plegen. Hierdoor zal je webapplicatie up-to-date en veilig blijven. Wij nemen dit graag voor je uit handen doormiddel van een passend onderhoudscontract.

Op zoek naar een professionele webapplicatie?

Vraag een offerte aan Of neem contact met ons op

 
Wireframes

Het uitdenken van structuur en lay-out van de applicatie

Wireframes zijn de blauwdruk voor uw webapplicatie. Samen definiëren en creëren we de beste ervaring voor jouw gebruikers. Je krijgt te zien waar knoppen en inhoud gepositioneerd zullen worden en hoe de gebruiker dit zal ervaren.

Interactie ontwerp

Een applicatie waarmee iedereen efficiënt te werk kan gaan

De complexiteit van een webapplicatie kan flink toenemen. Wij geven de onderdelen van jouw webapplicatie de juiste positie, vorm en kleur waardoor de gebruiker het als een geheel zal aanschouwen. Lees meer over interactie ontwerp.

Ontwikkeling

Je webapplicatie is snel en goed beveiligd

Jouw webapplicatie zal geschreven worden in PHP, MySql, Bootstrap, jQuery, AngularJS en uiteraard HTML & CSS. Jouw webapplicatie is altijd volgens de laatste ontwikkelingen ontwikkeld. Hierdoor bouwen wij een hoogwaardige webapplicatie die jaren mee kan.

Beta > live > support

Ook na oplevering staan we altijd voor je klaar

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapplicatie wordt deze continu getest. In de BETA fase kun je zelf ook testen. Als alles naar wens is geprogrammeerd, kan uw webapplicatie live.

Staat de webapplicatie live, laten wij je niet in de steek. Wij bieden garantie, support en onderhoudscontracten indien gewenst.

Een solide webapplicatie laten ontwikkelen?

Vraag een offerte aan Of vraag een vrijblijvend gesprek aan