Responsive webdesign

Iedereen kan een website opzetten, maar het vormgeven van een creatief boeiende website, die geloofwaardigheid uitstraalt, is een vak apart.

Responsive design One site fits all

One site fits all

Een responsive website is een website die zich aanpast aan desktop, smartphone of tablet. Hierdoor is de website eenvoudig te gebruiken op elk apparaat.

Responsive design unieke vormgeving

Unieke vormgeving

Elke website of -applicatie die wij vormgeven, is uniek. Wij onderzoeken samen met u de doelgroep. De kennis over de doelgroep in combinatie met uw huisstijl zijn de basis voor ons creatieve proces. Door een geslaagde vormgeving zal u uw product of dienst presenteren op een manier die uw doelgroep aanspreekt.

Responsive design content design

Content design

De voorpagina is de etalage van uw website en zal er daarom goed uit moeten zien. Daarnaast is het belangrijk dat dieper liggende pagina's ook opvallen. Op een website zal men niet snel lange teksten gaan lezen. Daarom zorgen wij voor goede leesbare teksten op uw website. Wij zorgen voor pagina's met tekst en infographics die (typografisch) spreken, dit noemen wij content design.

Responsive design interactie ontwerp

Interactie ontwerp

De complexiteit van een website of -applicatie kan flink toenemen. Wij geven de onderdelen van uw website of -applicatie de juiste positie, vorm en kleur waardoor de gebruiker eenvoudig de informatie kan vinden waar hij of zij naar opzoek is. Lees meer over interactie ontwerp.