Privacy- en cookieverklaring

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Edit4U Webservices B.V., Röntgenlaan 25 E, 2719 DX Zoetermeer, KvK 63681218.

Versie: 1.0 (16 mei 2018)

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke persoonsgegevens wij van u verzamelen voor welke doeleinden, kunt u hieronder lezen.

Het gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst (bijvoorbeeld via het contactformulier of voor het aanmaken van een account), of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven of wij dit op grond van de wet mogen of moeten doen.

Doeleinden van gebruik

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Edit4U Webservices B.V. in bepaalde gevallen uw persoonsgegevens opslaat. Edit4U Webservices B.V. gebruikt uw persoonsgegevens voor:

  • het verlenen van toegang tot onze website;
  • het gebruik maken van de functionaliteiten op onze website;
  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • relatiebeheer, waaronder het opnemen van contact met u indien u hierom verzoekt;
  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website;
  • het bepalen van strategie en beleid;
  • zo nodig het achterhalen van onrechtmatige gedragingen met betrekking tot Edit4U Webservices B.V., haar relaties en haar medewerkers.

Omschrijving van de persoonsgegevens

Voor bovengenoemde doeleinden zullen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • NAW-gegevens;
  • e-mailadres;
  • (mobiel) telefoonnummer;
  • IP-adres;
  • technische browserinformatie;
  • cookie ID;
  • klik- en surfgedrag.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken.

Vertrouwelijkheid & verstrekking aan derden

Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen voor direct marketing doeleinden van deze partijen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dat u hier voorafgaande toestemming voor heeft verstrekt, dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij dit op basis van de wet mogen of moeten doen.

Gegevensbeveiliging

Edit4U Webservices B.V. maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens en dat de toegang tot uw persoonsgegevens afgeschermd is.

Cookies

Op onze website worden cookies gebruikt om:

  • functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies);
  • het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies).

Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van uw device (waaronder een PC, tablet of smartphone). Dat gebeurt via de webbrowser op het device. De informatie die een cookie verkrijgt over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Edit4U Webservices B.V. of die van een derde partij.

Technische of functionele cookies

Het voornaamste doel van cookies is om u tijd en moeite te besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer u de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor u eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals u die eerder hebt ingesteld. Wij gebruiken de volgende technische cookies:

  • Cookie: Sessie cookie
    Naam: Willekeurig gegenereerde cijfer- en lettercombinatie.
    Functie: Deze 1st party website sessiecookie wordt gebruikt om informatie over elk bezoek aan de website bij te houden en zo kernfunctionaliteit van de website mogelijk te maken. Deze cookie bevat geen persoonlijke informatie, en geldt slechts voor de duur van het bezoek. Zodra een gebruiker de webbrowser sluit wordt deze cookie verwijderd.
    Bewaartermijn: Einde van de sessie
  • Cookie: Cookiemelding
    Naam:
    accept_cookie
    Functie: Deze 1st party cookie wordt door onze website ingesteld om toestemming van de gebruiker voor het gebruik van cookies vast te leggen. Dit voorkomt dat de cookie-banner opnieuw verschijnt iedere keer dat de gebruiker onze website bezoekt. Deze cookie houdt geen persoonlijke informatie bij.
    Bewaartermijn: 1 jaar

Analytische cookies

Daarnaast worden er op deze websitecookies gebruikt voor het bijhouden van statistieken, zodat wij inzicht kunnen krijgen in het gebruik van onze website en de effectiviteit van onze campagnes. Wij gebruiken de volgende analytische cookies:

  • Cookie: Zopim
    Naam: _zlcmid
    Functie: Wordt gebruikt voor het chatprogramma Zopim om vertrouwd webverkeer te identificeren.
    Bewaartermijn: 1 jaar
  • Cookie: Zopim
    Naam: __cfduid
    Functie: Wordt gebruikt voor het chatprogramma Zopim om vertrouwd webverkeer te identificeren.
    Bewaartermijn: 1,5 jaar
  • Cookie: Mautic
    Naam: mautic_device_id
    Functie: Genereert een unieke ID die kan worden gebruikt om relevante inhoud te leveren, wat afgeleid is van eerder bezochte subpagina's van edit4u.nl.
    Bewaartermijn: Einde van de sessie
  • Cookie: Mautic
    Naam: mautic_referer_id
    Functie: Genereert een unieke ID die kan worden gebruikt om relevante inhoud te leveren, wat afgeleid is van eerder bezochte subpagina's van edit4u.nl.
    Bewaartermijn: 1 uur
  • Cookie: Mautic
    Naam: mautic_session_id
    Functie: Genereert een unieke ID die kan worden gebruikt om relevante inhoud te leveren, wat afgeleid is van eerder bezochte subpagina's van edit4u.nl.
    Bewaartermijn: 1 jaar
  • Cookie: Mautic
    Naam: mtc_id
    Functie: Genereert een unieke ID die kan worden gebruikt om relevante inhoud te leveren, wat afgeleid is van eerder bezochte subpagina's van edit4u.nl.
    Bewaartermijn: Einde van de sessie
  • Cookie: Mautic
    Naam: mtc_sid
    Functie: Genereert een unieke ID die kan worden gebruikt om relevante inhoud te leveren, wat afgeleid is van eerder bezochte subpagina's van edit4u.nl.
    Bewaartermijn: Einde van de sessie
  • Cookie: Albacross
    Naam: nQ_cookieId
    Functie: Analytics tool welke helpt om potentiële B2B klanten te identificeren.
    Bewaartermijn: 70 jaar
  • Cookie: Albacross
    Naam: nQ_visitId
    Functie: Analytics tool welke helpt om potentiële B2B klanten te identificeren.
    Bewaartermijn: 70 jaar
  • Cookie: Google Analytics
    Naam: _ga
    Functie: Deze 3rd party Google Analytics persistent cookie wordt gebruikt om gebruikers te onderscheiden bij het verzamelen van informatie over de volgende paginabezoeken. Deze cookie helpt ons om te bepalen welke websitegebieden moeten worden verbeterd en met deze _ga cookie is het niet mogelijk voor ons om een gebruiker persoonlijk te identificeren omdat er geen persoonlijke informatie of gegevens worden bijgehouden.
    Bewaartermijn: 2 jaar
  • Cookie: Google Analytics
    Naam: _gat
    Functie: Deze 3rd party Google Analytics sessiecookie wordt gebruikt door Google Analytics om de zoeksnelheid in de richting van hun servers te monitoren. Deze cookie helpt ons om te bepalen welke websitegebieden moeten worden verbeterd en met deze _gat cookie is het niet mogelijk voor ons om een gebruiker persoonlijk te identificeren omdat er geen persoonlijke informatie of gegevens worden bijgehouden.
    Bewaartermijn: 10 minuten
  • Cookie: Google Analytics
    Naam: _gid
    Functie: Deze 3rd party Google Analytics persistent cookie wordt gebruikt om gebruikers te onderscheiden bij het verzamelen van informatie over de volgende paginabezoeken. Deze cookie helpt ons om te bepalen welke websitegebieden moeten worden verbeterd en met deze _gid cookie is het niet mogelijk voor ons om een gebruiker persoonlijk te identificeren omdat er geen persoonlijke informatie of gegevens worden bijgehouden.
    Bewaartermijn: 1 dag
  • Cookie: Google Analytics
    Naam: 1P_JAR
    Functie: Deze cookie wordt door Google gebruikt om op basis van recente zoekopdrachten en eerdere interacties aangepaste advertenties op Google-sites te laten zien.
    Bewaartermijn: 1 maand
  • Cookie: Google Analytics
    Naam: DV
    Functie: Deze cookie wordt door Google gebruikt om op basis van recente zoekopdrachten en eerdere interacties aangepaste advertenties op Google-sites te laten zien.
    Bewaartermijn: 15 minuten
  • Cookie: Google Analytics
    Naam: CONSENT
    Functie: Cookie consent instelling.
    Bewaartermijn: 20 jaar
  • Cookie: Google Analytics
    Naam: IDE
    Functie: Deze cookie is van Google DoubleClick en wordt gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen die gebaseerd zijn op eerdere bezoeken aan onze website.
    Bewaartermijn: 1 jaar
  • Cookie: Google Analytics
    Naam: NID
    Functie: Deze cookie wordt door Google gebruikt om op basis van recente zoekopdrachten en eerdere interacties aangepaste advertenties op Google-sites te laten zien.
    Bewaartermijn: 6 maanden

In- en uitschakelen van cookies

U kunt kiezen of u cookies wel of niet accepteert. Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kunt u de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd (bekijk uw browser hulp pagina voor exacte instructies). Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die u bezoekt.

Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van uw site-bezoek meer registreren. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kunt u de handleiding van uw browser raadplegen.

Links naar andere websites van derden

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Uw wettelijke rechten

U mag Edit4U Webservices B.V. vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u Edit4U Webservices B.V. verzoeken deze gegevens te wijzigen, te verplaatsten, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via het contactformulier, ons een e-mail te sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of door telefonisch contact met ons op te nemen via 079 82 00 379 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.