business_center

Een shiny website voor Livingprojects

Discover the endless possibilities. Niks is onmogelijk in de wereld van Livingprojects.

Ooit begonnen als een enthousiaste vriendenclub met een passie voor verlichting en techniek. Nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met dezelfde passie en grote ambities. De meest toonaangevende speler in de professionele lichtbranche als het gaat om creatieve en conceptmatige technische oplossingen met licht, geluid, beeld, geur en aansturing.

De groei die Livingprojects heeft meegemaakt en de mooie namen waar ze voor hebben gewerkt kwamen niet goed tot uiting in de oude website. Ze hebben Edit4U gevraagd een nieuw website ontwerp te maken welke volledig op hun identiteit moet aansluiten.

Het ontwerp moest vooral de dynamiek en de verbinding tussen creativiteit en techniek goed uitdrukken. In samenwerking met Livingprojects zijn hier mooie en frisse designs uit voortgekomen.

In de mooie sfeerafbeeldingen van de projecten die ze hebben opgeleverd is hun passie voor het vak goed terug te zien. De projecten kunnen volledig door Living Projects beheerd worden en tot een mooie presenteerbare pagina opgebouwd worden.

Ook is er een workshop component opgeleverd waarin ze eenvoudig de data en het programma kunnen beheren. Inschrijvingen voor de workshops worden direct doorgestuurd naar Mailchimp.

Benieuwd naar het eindresultaat?

Bekijk hier de website