business_center

Wij zijn verhuisd!

Sinds 14 maart is Edit4U gevestigd aan de Röntgenlaan 25, 2719 DX Zoetermeer.

Sinds 14 maart is Edit4U gevestigd aan de Röntgenlaan 25, 2719 DX Zoetermeer. Weer een stapje groter, mooier en beter te bereiken. Gezien het niet de eerste keer is dat wij verhuizen, vonden wij het leuk om dit in kaart te brengen.


Picture

Bredewater 24

16m2 | kantorenterrein

Na het Grafisch Lyceum ging Edwin doorstuderen aan de Haagse Hogeschool. De HHS bood destijds de mogelijkheid om een bedrijfsruimte te huren via Enter-priZe. Hierdoor kregen studerende starters de mogelijkheid om in hetzelfde pand te ondernemen en studeren. Dit was de eerste officiële stap voor Edit4U!

Picture

Edisonstraat 9

30m2 | industrieterrein

Na de studie aan de HHS besloot Edwin om in Zoetermeer te blijven en zijn we verhuisd naar de Edisonstraat. Een betaalbaar pand om verder te groeien, maar niet al te groot en een beetje achteraf gelegen.

Picture

Goudstraat 90A

50m2 | industrieterrein

Vanuit het industrieterrein - naast Hans van Wijk motoren - hebben wij 3 jaar lang internetoplossingen mogen aanbieden. Helaas miste wij hier de gezelligheid en reuring waardoor wij zijn verhuisd naar de Dorpsstraat.

Picture

Dorpsstraat 171

90m2 | dorpscentrum

Het dorpscentrum van Zoetermeer bruist. Het was een heerlijke locatie om 3 jaar te mogen werken. Helaas werd de ruimte te klein en zijn we opzoek gegaan naar een vergelijkbare charme. Dit hebben wij op de Röntgenlaan gevonden.

 

Röntgenlaan 25 te Zoetermeer

Het plan van het kantoorvillapark omvat 20 kantoorvilla's, gesitueerd rondom een gemeenschappelijke binnentuin, die samen een hof vormen. Rond de binnentuin die in verschillende niveaus zijn aangelegd, ligt de ontsluitingsweg waaraan de hoofdentrees van alle villa's zijn gesitueerd. Onder de tuin ligt een geheel ondergrondse parkeergarage met 223 plaatsen en een ruime fietsenstalling.

De architectuur is gebaseerd op klassieke uitgangspunten en draagt zorg voor een voorname uitstraling, die passend is bij het begrip 'kantoorvilla'. Door zijn opzet en uitwerking is het project uniek in zijn soort en buitengewoon geschikt voor kleinere bedrijven, die prijs stellen op een eigen gebouw met een specifieke uitstraling en een uitstekende bereikbaarheid.

Bereikbaarheid: De verbindingen zijn zowel wat betreft openbaar vervoer, als via provinciale en snelwegen (A-12) uitstekend te noemen. Door de aanleg van de RandstadRail tussen Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag zijn er nog betere en snellere verbindingen mogelijk.