Stage bij Edit4U

Image

Nu ook alle mbo en hbo scholen weer gestart zijn na de vakantie, beginnen ook veel stagiaires aan hun stage. Bij internetbureau Edit4U Webservices begonnen vorige week 3 stagiaires. Directeur Edwin Steenwinkel: "De meeste van onze medewerkers zijn zelf hier begonnen als stagiair, zij weten dus als geen ander waar een beginnend stagiair behoefte aan heeft. Zo leiden ze elkaar op!"

Killian, Patrick en Daren zijn tweedejaars studenten van het ID-College in Zoetermeer, zij volgen de opleidingen applicatie ontwikkeling en media developers en passen daarom perfect bij hun stage bedrijf. Edit4U Webservices ontwikkelt gebruikersvriendelijke en opvallende websites en webapplicaties waardoor de jongens direct aan de slag kunnen met echte opdrachten voor klanten. Het tweedejaar bestaat voor 20 weken uit fulltime stage, zodat de leerlingen echt ervaren wat er nodig is in het bedrijfsleven en veel kennis kunnen opdoen.

In de loop der jaren heeft Edit4U al meerdere stages succesvol begeleid, een aantal van hen werkt nu in dienst van het bedrijf. De stagiaires worden één op één begeleid door de vaste medewerkers die dezelfde opdrachten doen als de stagiaires. Edwin: "We hebben een interne opleiding waarin de stagiair in korte tijd alles leert wat hij nodig heeft voor de stage. Daar zit natuurlijk ook veel zelfstudie in, maar alle kennis die ze nodig hebben is in het bedrijf aanwezig. Zo leren ze het meest van elkaar en van de collega's die precies dezelfde weg doorlopen hebben".

Ben je ook opzoek naar een uitdagende stage? Neem contact met ons op.