Joomla! specialisten

Sinds Mambo ontwikkelen wij onze website's met Joomla! :-)

Hulp nodig?

Sinds het bestaan van Joomla! ontwikkelen wij maatwerk oplossingen. Vertel ons jouw uitdaging en wij helpen je vandaag nog.

Joomla! heeft een solide framework en gebruikersvriendelijke vormgeving, dit is de perfecte basis voor jouw website en webapplicatie.

1ZZP platform
1ZZP platform

Het platform zorgt voor de verbinding tussen ZZP'er en opdrachtgever. 

Project bekijken

Joomla! template ontwikkeling

Template ontwikkeling

Creatief, hedendaags maar zeker professioneel - het beeld wat een (potentiële) klant van jullie Joomla! website krijgt. Wij geven jullie Joomla! website de uitstraling welke de doelgroep aanspreekt. 

Naast dat jouw website de doelgroep moet aanspreken, is het ook erg belangrijk dat men de juiste informatie weet te vinden. Wij analyseren de doelgroep en passen hier de gebruikersvriendelijkheid op aan.

Extensie ontwikkeling

De extensies die wij ontwikkelen zijn conform de Joomla! richtlijnen. Dit houdt in dat jouw extensie o.a. object georiënteerd en volgens het MVC ontwerppatroon wordt opgebouwd.

Joomla! is in PHP geschreven, daarom zal jouw extensie ook in PHP worden ontwikkeld. Daarnaast ontwikkelen wij de extensie met JQuery, AngularJS, Bootstrap, HTML5 en CSS3.

Webapplicatie technieken