Door onze interactie ontwerpen maken wij de meest complexe webapplicatie of website gebruikersvriendelijk.

Interactie ontwerp doelgroep

Doel (groep) bepalen

Elke website of –applicatie kent een doelgroep. Het is belangrijk om deze in het begin te bepalen. Zij moeten de gewenste informatie vinden in uw online presentatie middel. Aan de hand van Flow-charts bepalen wij de omvang en manier van navigeren door uw website of -applicatie.

Interactie ontwerp wireframes

Wireframes opzetten

Een wireframe is een blauwdruk van uw website of -applicatie. Samen definiëren en creëren we de beste ervaring voor jouw gebruikers. Je krijgt te zien waar knoppen en inhoud gepositioneerd zullen worden en hoe de gebruiker dit zal ervaren.

Interactie ontwerp vormgeving

Vormgeving

Naast de positie van elementen, is de kleur en vorm bepalend voor de gebruikersvriendelijkheid van uw website of -applicatie. De vormgeving doen wij op basis van uw huisstijl. Losse elementen krijgen een vorm en kleur. Deze worden allen verwerkt in de pagina’s van uw website of -applicatie.

Interactie ontwerp gebruikersvriendelijkheid

Gebruikersvriendelijkheid test

Wanneer de wireframes en vormgeving gemaakt zijn, ontwikkelen wij een clickable demo. Met een clickable demo doen wij de gebruikersvriendelijkheid test. Hierbij meten wij hoe de doelgroep de website of -applicatie beleeft. Op basis van deze test scherpen wij het ontwerp aan, waar nodig.

Klaar voor online succes?

Laten we snel uitzoeken hoe...