E-tender


Online aanbesteden

dashboard

Het aanbesteden van A tot Z automatiseren, het is mogelijk!

Nominatiebadge 2014Qualityflow is niet voor niets genomineerd voor “De Succes Award 2014”. Via de nieuwe webapplicatie E-tender kan vanaf heden het héle aanbestedingsproces online uitgevoerd worden! En dat allemaal conform de wet- en regelgeving.

Er zijn een hoop brainstormsessies aan te pas gekomen, maar we kunnen met trots en plezier terugkijken op de samenwerking en het resultaat.

Wireframes

Het ontwerpproces zijn we gestart met het ontwerpen van wireframes. Grote functionaliteiten, de lay-out en de structuur zijn in deze schetsen gevisualiseerd geanalyseerd en verbeterd.

E-tender | Simpel, snel, resultaat!

Kleurenpalet

Het design van de webapplicatie moet er niet alleen strak en mooi uit zien, maar ook functioneel zijn. Er wordt gewerkt met veel informatie op 1 pagina waardoor het overall design dus erg licht en clean moet zijn. Op de interactie elementen zijn de basiskleuren toegepast die de functie van het element ondersteunen.

#3498db
#f39c12
#e74c3c
#2ecc71
#34323a
#f1f2f3

Wireframes en vormgeving komen samen

De wireframes hebben een goede basis gelegd voor de vormgeving. Tijd om het kleurenpalet toe te passen op de schetsen en het design te laten spreken.

Leverancier selecteren
Belangrijke data
EMVI voorbereiden
Bestek uploaden
Uitnodigingsbrief opstellen
E-mail opstellen

Stapgewijze navigatie

Waar zit ik nu in het proces? Is vaak de vraag die we kregen tijdens het ontwerpen van de wireframes

In zo'n groot traject raak je al snel het overzicht kwijt. Nadat het proces was opgedeeld in fases en deelfases werd dit al snel duidelijker en overzichtelijker.

Via een stapsgewijze navigatie en een globale tijdlijn is nu bij te houden in welke fase en deelfase de gebruiker zich bevindt en of ze voorlopen of achterlopen op de planning.

Klaar voor online succes?

Laten we snel uitzoeken hoe...