Crumbbase


Een nieuwe website voor Crumbbase

Homepage

Via een professionele, mooie website en online marketing wil het startende Crumbbase zich bekend maken onder winkeliers, winkelcentra en winkelketens. De website heeft als doel de lezers te informeren over het nieuwe product en ze er tevens van te overtuigen deze analysetool een succesvolle bedrijfsvoering kan vergroten.

Visualiseer informatie op een heldere en gestructureerde manier

Voor Crumbbase hebben we een ontwerp voor de vormgevingopgeleverd. In dit ontwerp is aangegeven hoe design-technisch meer beleving in tekst aan te brengen is, waarbij tegelijkertijd de pagina een design-boost krijgt. Bij elke pagina is een passende infographic ontworpen die deze tekst ondersteunt.

#000000
#364346
#0cb8ed
#70b6c5
#e7e7e7
#ffffff

Ook op smartphones

De website kan ook bekeken worden op een tablet of smartphone zonder dat het design zijn kracht verliest. Van kleine tot grote resoluties, de website zal altijd overzichtelijk en toegankelijk blijven.

Content design

Crumb in Crumbbase staat voor kruimel. Daar moeten we natuurlijk wat mee doen in deze website. In combinatie met het logo hebben we op elke diensten pagina een kruimelpad verwerkt.

Met alle kruimels informatie die een winkelaar op zijn pad los laat kun je een complete prestatie analyse maken.

Hiermee is de link met de webapplicatie ook snel gelegd. Wanneer je dit kruimelpad af gaat, kom je steeds meer te weten over wat de applicatie je te bieden heeft. Dit uit zich uiteindelijk in het totaalplaatje van de applicatie.

Bekijk het eindresultaat

Klaar voor online succes?

Laten we snel uitzoeken hoe...